Galleria

Galleriasta löydät kaikki Huliswoodin tuotteet. Nähtävillä on myös kuvia matkoilta sekä eri rakennusprojekteista.

Kelorakennuksia ja rakentamista

Huliswood Oy on vuosien varella toimittanut satoja erikokoisia kelorakennuksia Suomeen ja ulkomaille. Tässä kuvagalleriassa pääsee tutustumaan kelorakentamisen eri vaiheisiin: veistoon, pystytyksiin ja valmiisiin rakennuksiin.


Sisustustuotteet

Kelosahatavara käy sisustamiseen niin kodissa kuin mökillä. Särmäämätöntä tuppilautaa käytetään mm. kattojen, seinien, ovien ja kalusteitten verhoiluun. Kelopinnasta eli lososta rakennetusta sisäseinästä tulee saunoihin ja takkahuoneisiin oikean kelomökin tunnelma. Kelolankku on lauteisiin massiivisena ja vähän kuumenevana aito vaihtoehto eksoottisiin puulajeihin verrattuna.


Kelon matkassa

Kelon matka Vienan Karjalan metsistä Keski-Euroopan kylpylöihin ja Lapin hiihtokeskuksiin on monivaiheinen. Näissä kuvissa pääset kurkistamaan tätä taivalta.


Kelo maailmalla

Huliswoodin kelotuotteita on viety koko toiminnan ajan maailmalle. Pääasialliset vientikohteet ovat  kylpylät ja saunafirmat Keski-Euroopassa. Liikevaihdosta viennin osuus on 30-40%.
 

Huliswood-talo

Huliswood Oy on rakentanut Karstulaan Pääjärven rannalle kelorakentamisen esittelykohteen. Samalla se toimii myös omistajien Olli ja Anne Möttösen omakotitalona.