Huliswood-tontti myytävänä

Rakennetaan ja suunnitellaan yhdessä mieleisesi omakotitalo tai loma-asunto kelosta Huliswood Oy:n omistamalle rantatontille Karstulaan Pääjärven Hoikanlahteen.

Tietoja Lahdenpohja 3:265 tontista

Pinta-ala: 0,60ha ja rantaviivaa n.45m. Tontti on länteen avautuva runsaspuustoinen hyvä, tasainen rakennuspaikka. Ranta on ruopattu talvella 2011. Maat on läjitetty vesijättömaalle,sille kylvetään n.400m2:n rantanurmikko. 

Pohjoisessa tontti rajoituu rantakaavassa vahvistettuun luonnonpuistomaiseen, kallioiseen suoja-alueeseen, mihin ei ole rakennusoikeutta. Etelän puolella on yksi rantarakennuspaikka. Maanomistajan lausunnon mukaan tontille ei ole tarkoitus rakentaa, eikä hän ole myymässä tonttia.
Karstula-Keuruu tieltä tontille on oma liittymä, matkaa on n. 200m.
Karstulan keskustaan etäisyys on n.4,5km.

Rakennusoikeus

Kunnan myöntämällä poikkeusluvalla tontilla on rakennusoikeutta viidelle eri rakennukselle yht.493m2, esim. omakotitalolle, 15m:n etäisyydelle rannasta 30m2:n saunamökille ja 20m2:n savusaunalle,autotallille/varastolle ja aitalle.

Päärakennus rakennetaan vähintään 40 metrin etäisyydelle rantaviivasta.

Sähkö,vesi, laajakaista ym.

 • Sähkölinja kulkee tontin ylärajalla ja liittymän saa perusliittymän hinnalla.
 • Tässä vaiheessa tontille rakennetaan oma kaivo. Jos liittyjiä löytyy tarpeeksi, Hoikanlahden tontit voidaan liittää myöhemmin kunnan vesijohtoverkostoon.
 • Jätevesissä noudatetaan ko. määräyksiä.
 • Tontille tullaan vetämään valokuituyhteys, toimittajana verkko-osuuskunta Kuuskaista. Kuidun vedon kustannukset kuuluvat tontin hintaan, kytkentä (700 + alv.) jää asiakkaan kustannettavaksi. Lisää tietoa hankkeesta www.kuuskaista.fi.

Alue on siis rauhallinen, metsän keskellä oleva rantarakennuspaikka ison, n. 30 km pitkän Pääjärven rannalla hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä keskustan palveluja.

Mitä tarjoamme sinulle?

Huliswood Oy on rakentanut Hoikanlahden alueelle kelopelkasta omakotitalon sekä pyöreästä kelosta saunamökin, savusaunan ja puuladon. Rakennukset ovat samalla kelorakentamisen esittelykohteita. Lue näiltä kotisivuilta Huliswood-talosta sekä katsele kuvia rakennusvaiheista kuvagalleriassa ja tule tutustumaan kohteeseen.

Voimme toteuttaa myös sinun unelmasi kelotalosta haluamallasi tavalla. Omatoimiselle rakentajalle pystytämme vain kehikot valmiille pohjalle tai toisena vaihtoehtona rakennamme avaimet käteen -systeemillä ja lämmitämme saunan valmiiksi.

Talon mallina voivat olla omat kuvasi tai suunnittelemme yhdessä rakennussuunnittelijan kanssa tontille sopivat rakennukset.

Hirsivaihtoehtoina ovat pyöreä kelo, käsinveistetty kelopelkka tai koneella työstetty kelopelkka. Lisäkuvia löytyy Huliswood-galleriasta.

Olemme suunnitelleet mielestämme tontille hyvin sopivan n.120m2:n omakotitalomääräykset täyttävän rakennuksen. Edullisemmin ja nopeimmin sen saa 225mm:n konepelkasta. Rakennusaika 4-6kk.

Pohjakuva
Leikkaus
Julkisivut

Välimatkoja Karstulasta (lisätietoa: www.karstula.fi)

 • Jyväskylä 100km
 • Seinäjoki 120km
 • Vaasa      190km
 • Kokkola   150km
 • Tampere   200km
 • Helsinki   370km

Ajo-ohjeet Karstulasta päin:

 • Agrimarketin liikenneympyrästä Keuruulle päin n.3,9km, liittymä oikealle, jossa opaste tontille.

Keuruulta päin:

 • Rantakylä Haapalahti-risteyksestä n.1,5km Karstulan suuntaan, vasemmalla liittymä ja opaste tontille.

Kartta Kansalaisen Karttapaikka, tonttirajat näkyvissä