Uhtua Design -mallistot

Uhtua Design -tuoteperheeseen kuuluu huonekalumallisto, sisäsauna, kylpytynnyri ja sisustuslevy.

Uhtua Design -mallistolla haluamme kunnioittaa vienankarjalalaista kulttuuriperinnettä. Malliston nimi viittaa Uhtuan kylään, josta Elias Lönnrot keräsi huomattavan osan Kalevalan runoista. Nämä samat laulumaat ovat olleet karelialismin kultakauden mestareiden Sibeliuksen, Gallen-Kallelan, Edelfeltin ym. luomisen lähteinä.

 

Uhtua Desing -huonekalumallisto

Puavila-pöytä, Miihkaili-penkki, Jouki-jakkara, Triihvo-jakkara ja -pöytä sekä Teppana-palli. Uhtua Design -huonekalut tuovat sisustukseen yksilöllisyyttä ja aitoa tunnelmaa. Uniikit design-tuotteet sopivat hyvin kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai julkisiin tiloihin, joihin ne tuovat vienon tervaksisen tuoksun ja oman vuosisatoja vanhan tarinansa.
 


Kelo-sisäsauna

Uhtua Designin Kelo sisäsauna ratkaisulla tuot kelon tunnelman sisäsaunaasi. Seinien pintamateriaalina käytetään kelo-sisustuslevyä, joka asennetaan vakio k 60 koolauksen päälle. Muotoilija Jonas Hakaniemen suunnittellemat lauteet ja kierrätetystä lasimurskasta kelon muotoon puristetuista led-valaisimet viimeistelevät tunnelman, jossa sielu ja mieli lepäävät.

Kelo-sisäsauna ratkaisulla sisustat uuden sisäsaunan tai saneerat olemassa olevaan saunaan uuden tunnelman. Kelo-Sisäsauna ratkaisu sopii huoneistoihin, omakotitaloihin, mökille ja vaikkapa edustussaunaksi.


Kelo Kylpyri

Ainutlaatuinen Kelo Kylpyri tehdään kokonaan käsityönä vuosisatoja vanhasta kelopuusta. Kylpyrin ulkoverhous on ehtaa keloa ja varsinainen kylpyallas 100 prosenttisesti muovia. Kelo Kylpyri on markkinoiden ainoa muoviallas. Muovinen allas tekee kylpyristä huolettoman ja vaivattoman käyttää.

 


Kelo Sisustuslevy

Kelo Sisustuslevy on markkinoiden ensimmäinen, vuosisatoja vanhasta kelopuusta valmistettu sisustuslevy, jota voi käyttää monipuolisesti. Sillä voi verhoilla kätevästi esimerkiksi takkahuoneen, sitä voi käyttää mausteena olohuoneen sisustuksessa, se sopii persoonalliseksi sängynpäädyksi tai sen avulla voi loihtia uudenlaista saunatunnelmaa.
 


Kelopaneeli

Kelopaneeli on uusi tapa rakentaa aidon kelohirsiseinän näköistä pintaa. Kätevän ponttirakenteen ansiosta kelopaneeli on erittäin helppo ja nopea asentaa.


Uhtua Design muualla